Beskrivelse af gymnospermøs græskarvariant, dens egenskaber og dyrkning

Gymnospermøs græskar dukkede op som et resultat af anstrengelser fra amerikanske opdrættere. Planten kræver varme og fugt. Havekulturen er kendetegnet ved et kraftigt rodsystem og en hul stilk, der er i stand til at nå en længde på 12 meter og danne forgrenede pisker. Den grønne masse af en busk er i stand til at nå et volumen på 5 m³. I vækstsæsonen på 3 sommermåneder er planten i stand til at vokse og besætte et areal på 30 til 32 m².

Beskrivelse af sorten Golosemyanka:

 • modningstid fra 105 til 111 dage;
 • længden af ​​skuddene når 5 meter;
 • udfladede frugter;
 • den gennemsnitlige vægt af grøntsager er fra 3 til 4 kg;
 • det gennemsnitlige udbytte fra en busk er fra 9 til 12 kg.

gymnospermous græskar

Græskar Golosemyanka i vækstsæsonen er i stand til at danne omkring 400 mandlige og 80 kvindelige blomster. I en alder af 20-30 dage er planten i stand til at danne de første blomster. Frugterne er store, men kan ikke sammenlignes med en almindelig græskar. Ernæringskvaliteten for de fleste græskarvarianter adskiller sig lidt fra de traditionelle typer, da deres udvælgelse af gymnospermer oprindeligt havde til formål at få den maksimale mængde olie fra frøene.

Hvilke frugter producerer planten?

Det hårborede Golsemyanka græskar har en afrundet form og en gul skræl med kedelige grønne striber. På trods af sin lille tykkelse er huden holdbar. Gennemsnitsvægten af ​​græskarfrugter er 5 til 8 kg. Nogle eksemplarer vokser op til 16 kg.

gennemsnit

Gymnosperms velsmagende afhænger i vid udstrækning af sorten. Hvis du ønsker at få søde frugter, anbefales det at vende dig til følgende typer:

 • Abrikos græskar.
 • Græskar hviderussisk.

Disse gymnospermer indeholder 5 til 8% sukker. Fra disse typer sorter kan du tilberede potetmos, juice, fyld til melprodukter, et tilsætningsstof til korn. Værdien af ​​de fleste sorter ligger ikke i papirmassens næringsværdi, men i det store antal frø. De bruges frisk og stegt. Græssede græskarfrø kan bruges til at tilføre bagt varer og kager rig aroma og aroma. Slibet mel bruges som krydderier til salater og saucer.

forskellige sorter

Græskarfrugter indeholder en stor mængde antioxidanter, derfor bruges de til fremstilling af anti-aldringsmidler. Med 55% olieindhold i vegetabilsk papirmasse anvendes gymnospermer som råmateriale. Værdien for mennesker ligger i det afbalancerede indhold af fedtsyrer og den rige sammensætning af næringsstoffer. Grøntsager bruges i den medicinske industri til at fremstille medicin.

Funktioner ved arbejde med plantemateriale

Græskarplantingsmateriale har brug for foreløbig behandling. Til dette opvarmes frøene ved en temperatur på 40 ° C i 8 timer, hvorefter de blødlægges i en vækststimulerende opløsning i 12 timer. Til disse formål er følgende lægemidler egnede:

mængde antioxidanter

 • Mycephitis.
 • Pennant.
 • Vermiculite.

Såoperationer begynder, når der ikke er nogen risiko for frostskift. Det er værd at overveje, at selv på grund af manglen på en beskyttende skal i græskarfrøene påvirker endda et let temperaturfald planten negativt, og frøplanterne kan dø. Når der dyrkes gennem frøplanter, beregnes plantetiden således, at det tager fra 3 til 4 uger fra det tidspunkt, hvor det kommer til transplantation i åben jord.

Det andet tegn på, at skuddene når en højde på 15 til 22 cm eller tilstedeværelsen af ​​to ægte blade.

Gymnosperm sorten hører til varmekærlige planter, derfor er det til dyrkning nødvendigt at have en opvarmet, beskyttet mod vindstød, der foretrækker de sydlige skråninger. Følgende jordkrav er opfyldt:

såning

 • iltrig, let beluftet;
 • indeholdende en stor mængde organisk stof;
 • ikke har lav surhedsgrad, pH i området fra 6,5 ​​til 7,5;
 • befæstet med næringsstoffer.

De bedste forløbere til græskar er kartofler, kålafgrøder, løg, rødbeder og krydret greener. Det anbefales at plante sorten igen på samme grund efter 4 år. Manglende overholdelse af denne anbefaling er fyldt med en øget risiko for sygdomme og skadedyr af græskar. Det optimale tidspunkt for plantning anses for at være, når jorden når en temperatur på 15 ° C.

ilt rig

Landingsplan karakteristisk:

 • hullets diameter er 30-40 cm;
 • frøens nedsænkningsdybde bør ikke være mere end 6 cm;
 • den anbefalede udplantning af buskearter er 70x70 cm, mellemlang - 70x140 cm.

Hver brønd spildes med 2 liter vand inden plantning. Stedet er rigeligt befrugtet med humus, en lille mængde superfosfat, kalium, aske. Fra 3 til 4 græskarfrø anbringes i hullet, og de stærkeste skud efterlades efter indgangene. De første skud vises på 5-8. Skud tolererer ikke en mangel på fugtighed, så planten skal være forsynet med regelmæssig vanding. Udseendet af de første mandlige blomster observeres den 25.-30. Dag, hvorefter kvindelige blomsterstande dannes inden for en uge. Fra dette tidspunkt kan de første frugter forventes.

nedsænkningsdybde

Voksende anbefalinger

Når der dyrkes gymnosperms-græskar, skal planten forsynes med regelmæssig fodring for at opnå gode udbytteindikatorer. Den første introduktion af næringsstoffer i jorden udføres 7 dage efter plantning. For at gøre dette kan du forberede følgende værktøjer:

 • fortyndet kyllingedråber i et forhold på 1:20;
 • ko-svamp i et forhold på 1:10;
 • infusion på basis af ukrudt i forholdet 1: 5.

Parallelt tilsættes der specielle præparater, der anvendes til fodring ugentligt. De mest populære er:

regelmæssig fodring

 • Azofoska.
 • Kaliumsulfat.
 • Uniflor-mikro.

Derudover er det nødvendigt at tilføje et mineralkompleks til jorden under blomstring og i frugtperioden. Når du vokser, skal sideskudene klemmes. Når der dannes rodskud i stedet for knudepunkter, skal de drysses med jord. For at udelukke frugtens kontakt med jorden, er det nødvendigt at lægge pap, linoleum eller andet materiale for at forhindre rådgivning af afgrøderne.

Den største risiko for meloner er følgende type sygdomme:

mineral kompleks

 • pulveriseret meldug;
 • frugt råte;
 • wireworms;
 • bladlus.

Sygdomsforebyggende foranstaltninger er forbundet med kalkning af jorden, efterårs plovningsteknologi, aktualitet af ukrudt og overholdelse af reglerne for afgrødning.Vanding af planten har brug for rigelig, fugtighed for at opnå et højt udbytte bør variere inden for 70%.

I løbet af perioden med frugtmodning er det nødvendigt at knibe skuddene, hvilket gør det muligt for planten at distribuere næringsstoffer optimalt.

Tørring af stilken og skuddet samt en ændring i græskarets farve til en karakteristisk farve betragtes som et tegn på en færdig frugt. Det er nødvendigt at høste inden den første frost. I gennemsnit kan grøntsager opbevares i 2 måneder uden at miste deres smag og udseende. I fremtiden begynder frøene at spire, og produktet bliver uegnet som mad eller plantemateriale. De optimale opbevaringsbetingelser anses for at være en rumfugtighed på 75% og et temperaturregime på 13 til 15 ° C.

kalkning af jorden

Hvilke frø skal du være opmærksom på?

De vigtigste sorter af gymnospermøs græskar blev skabt til industrielle formål og var beregnet til olieproduktion. Kulturer til gastronomiske formål blev udviklet senere og er i dag repræsenteret i mange sorter. De bedste sorter af Golosperm græskar er:

 • Danae - frugtningstid begynder efter 120 dage, runde frugter når en vægt på 5 til 7 kg, giver en god høst med tilstrækkelig varme.
 • Abrikos - den første høst høstes på 100-105 dage, en unik dessertvariant har en øget sødme og har en abrikos smag. Det var fra denne art, at juice blev lavet i den sovjetiske æra.
 • Altai - har en gennemsnitlig længde på en pisk og en tidlig modningsperiode, frugterne er lyse gule i farve og når en vægt på 2,5 til 5 kg, har en moderat sød smag af papirmasse med et sukkerindhold på 6%.

at få olie

Af disse sorter er frø og papirmasse velegnet til konsum, hvilket er ideelt til fremstilling af græskarjuice, potetmos og korn. Vegetabilsk papirmasse kan bruges til at tilberede babymad. De specielle egenskaber ved grøntsager tillader patienter hurtigt at komme sig i den postoperative periode. Ernæringsværdien og anvendeligheden af ​​græskarpulp bevares, selv når produktet er frosset.

frø og papirmasse

Der er ingen anmeldelser, vær den første til at forlade det
Forlade din anmeldelse

Lige nu ser


agurker

tomater

Græskar