Hvad er de bedste, produktive og sygdomsresistente tomatsorter til et drivhus

Hvilke tomater der bedst plantes i drivhuset afhænger af det resultat, som producenten ønsker at få. Forskellige tomatsorter har deres egne modningsperioder, størrelserne kan være med en lille blomme eller endda nå 1 kg, de smager sød eller med en behagelig surhed. Men andre kriterier kan identificeres, som vil være grundlæggende i det valgte valg.

Funktioner ved bestemmelse af den bedste udsigt

Hvilke tomater er bedre til plantning i et drivhus? De bedste tomatfrø til et drivhus skal vælges i henhold til nogle vigtige parametre. Det kulinariske formål, graden af ​​komfort i drivhuset, udbytteniveauet, tidspunktet for plukning af bær, styrken af ​​modstand mod sygdomme skal tages i betragtning.

Du kan vælge sorter og hybrider til drivhuset. Sidstnævnte opnås i processen med krydsning af sorter. Men du kan ikke samle frø fra dem til fremtidig plantning. Mens frø fra sorter kan være egnet til efterfølgende såning.

Opdrættere udvikler regelmæssigt nye drivhusvarianter og hybrider af tomater. De er kendetegnet ved høje udbytter, de tolererer dårligt vejr og utilstrækkelig pleje meget bedre. Druzhok F1, Tornado F1, Empire, Snow Tale, vurderet af de mange positive anmeldelser af grøntsagsdyrkerne er Druzhok F1, Tornado F1, Empire.

Druzhok F1 tomater modnes tidligt. Afgrøden modnes på samme tid, opbevares og transporteres godt. Den vokser ikke højt, op til 60 cm, men på grund af det store antal frugter, skal den bindes til en støtte. De runde røde frugter vejer 110 gram. Alle vil elske den søde, sukkerholdige smag af det kødfulde inderside.

Tomater Druzhok F1

Erfarne vegetabilske avlere forsøger årligt at plante nye sorter i deres havegrunde, ud over deres beviste favoritomater. For fans af de nye kan følgende bedste sorter af tomater for 2018 til drivhuse noteres: Kronos F1, Alsou, Banana Legs, Sprinter.

For at plante en tomatbuske i et drivhus, skal du også tage højden af ​​strukturen i betragtning. Nogle sorter har brug for yderligere styrkelse af stammen, da deres vækst kan være mere end 2 meter.

De bedste sorter af drivhustomater har forskellige stilkehøjder.

De laveste sorter af tomater til drivhuse er kendetegnet ved, at stammens højde ikke er mere end 75 cm. Stammen er kraftig, tyk. De kræver minimal vedligeholdelse. Følgende arter kan klassificeres som understørrelse: Lionheart, Piglet, Alaska, Pyshka F1, Peach.

tomater i drivhuset

Sorter, der er begrænset i vækst, strækker sig op til en meter og stopper deres vækst. Det er nødvendigt at danne en stilk ved busken, det er bydende nødvendigt at udføre klemmeproceduren. De velkendte mellemstore drivhustomater inkluderer: lyserig honning, Sultan F1, Dama, Baby F1.

Høje arter præsenteres ofte med store frugter.De kan ikke prale af høj modstand mod sygdomme, de vokser op til to meter, og det anbefales at afsætte tid til dannelsen af ​​stammen. Det er bydende nødvendigt at opbygge en støtte til binding og regelmæssigt afskære sidegrenene.

De bedste sorter af tomater til drivhuse med en buskehøjde på op til 2 meter: Svampekurv, fru, lyserøde tsar.

Unik smag

Hvordan man vælger den rigtige og passende sort, tomatens smag spiller en vigtig rolle. Ikke alle kan lide en sur nuance. Derfor er der skabt søde sorter af tomater, som tiltrækker deres kødighed med et lavt indhold af frø.

tomatbuske lyserød honning

De mest søde sorter af grøntsager er ifølge erfarne eksperter i denne sag: Eldorado, pink honning, honning-kurbade, Mishka klubfod, kardinal. Disse sorter har ikke kun en enestående smag, men er også hårdføre. De tolererer varme eller kulde godt, mangel på sporstoffer i jorden samt modstår vira og bakterier.

Eldorado kan vokse op til 90 cm, det anbefales at danne to stængler ved bushen. Hver busk har 5 grene, hvorpå gule-orange frugter, der vejer ca. 400 g, dannes. Sød, saftig papirmasse er dækket med en tynd, men tæt hud på toppen. Planten skal vandes, løsnes og befrugtes rettidigt.

Eldorado tomat på bordet

Honey Spas-sorten er kendetegnet ved gennemsnitlige frugtdannelsesgrænser. Op til 5 kg afgrøde kan fjernes fra en busk. Stammen strækker sig op til 175 cm i højden, så der kræves binding. Frugt modnes gradvist gennem sommeren. Gule modne tomater opbevares i lang tid, revner er ikke typiske.

tomatbuske honning kurbade

Sorten Mishka Clubfoot huskes ikke kun for sin søde, behagelige smag, men også for det store antal bær. Det udviser stor modstand mod mange patogener og har en gennemsnitlig modenhedsgrænse. Farven kan være anderledes, og undertiden når vægten 900 g. Modne bær har et højt sukkerindhold.

tomatfrø bamse

Sukkercreme kan smages tidligt efter 83 dage. Busken kan vokse op til 140 cm. Frugterne har en gul farvetone, udseendet ligner en blomme, er rig på karoten, vægten er kun 18 g. Tomater opbevares i lang tid, hvilket bevarer deres smag og form.

udseende af tomat sukker fløde

F1-håndtasken glæder sig med bordeauxrøde frugter, der vejer 245 g og har et gennemsnitligt modningsområde for bær. Formen er også usædvanlig i form af en terning. Busken vokser op til 185 cm, kræver en strømpebånd, der afskærer sidegrener og former stilken. Den tætte, men sarte hud forhindrer revner og bidrager til den gode holdbarhed af tomater.

Tomathåndtaske F1

Sygdomsresistens

Drivhusets begrænsede rum fremmer den hurtige spredning af sygdomme. Da jordbundens sammensætning forbliver konstant, kan svampe og bakterier være vanskelige at slippe af med. Det er bydende nødvendigt at desinficere rummet og regelmæssigt ventilere det.

Oftest bliver planter syge på grund af overtrædelse af vandingsregimet, skarpe temperatursvingninger, tætte beplantninger i senge og utilstrækkelig pleje. Derfor, hvis der ikke er tid nok til at forlade, der ikke er nogen erfaring eller andre grunde, skal du vælge frø, der er resistente over for sygdomme.

De bedste sorter til drivhuse, der har udmærket sig ved deres vedvarende, høje modstand mod mange almindelige tomatinfektioner.

Grøntsagsdyrkere har et godt indtryk af den mellemstore sort Virtuos F1. Opad kan planten nå op til 185 cm. Pleje inkluderer dannelse af stammen. Frugterne modnes på 105 dage, har en bordeauxrød farvetone, flad rund form, der vejer ca. 145 g. De tolererer ugunstige vejrforhold og forhindrer infektion med mange vira.

tomat Virtuos F1 på dostochka

Hvis du vælger F1 Gold Bead frø, kan du allerede på 94. dag høste et højt udbytte. Modne frugter er sfærisk, lys orange i farve. Børsten kan indeholde ca. 20 søde, saftige tomater, der vejer 15 g.

udseende af tomat Guldperle F1

En kardinal i et drivhus kan vokse op til to meter. Busken kræver dannelse af en stilk, der styrkes. Raspberry pink-frugter anbringes på klynger på 8 stykker og kan veje op til 650 g.Sorten tåler kulde, bliver sjældent syg.

Tomater Kardinal i drivhuset

Den orange kæmpe vil glæde dig ikke kun med sin høje modstand mod mange patogener. Navnet kan med rette tilskrives de frugtbare tomater til drivhuset. Dannelse af frugter vil glæde i 103 dage. Når de når modenhed, bliver de orange med en masse på ca. 450 g.

tomat orange kæmpe

Delikat skygge

De fleste drivhusrosa tomater adskiller sig fra røde, fordi de indeholder flere næringsstoffer. De skal også passe på en speciel måde. Lyserøde tomater har brug for mere jordfugtighed og reagerer lettere på anvendt gødning. Høje stængler skal styrkes og sidegrenene fjernes.

Til plantning i et drivhus kan du vælge følgende bedste og mest populære sorter af lyserøde tomater.

Lyserød honning er den bedst leverede tomatsort til et drivhus. Store aflange bær har en hindbær-lyserød nuance, deres vægt når op på 1 kg. De begynder at modnes efter 104 dage. Buske vokser op til 1,5 meter, så der kræves bundning og klemning. Søde tomater har ikke engang antydning af surhed. Tynd hud gør et dårligt stykke arbejde med at forhindre revner, så frugterne opbevares ikke længe.

tomat honning lyserød i hånden

Lyserøde rosiner huskes for små røde frugter, op til 45 stykker pr. Gren. Det strækker sig op til 1,5 meter. Sorten modstår sygdomme godt, udvikler sig selv i dårligt vejr. De aflange bær vejer i gennemsnit 75 g og bliver lyserøde under modningen. Modne grøntsager kan hænge på grenene i lang tid og ikke smuldre, og den høstede afgrøde kan opbevares i lang tid.

tomat lyserøde rosiner på bordet

Det lyserøde mirakel F1 appellerer til producenterne for dets udseende og smag. Lyse crimson-pink frugter vejer ca. 110 g. Op til 5 stykker kan hænge på en gren. Som en ulempe bemærker vegetabilske avlere en kort holdbarhed.

tomatfrø Pink Miracle F1

Rige gaver

Gennemgang af de bedste tomater til drivhuset gjorde det muligt at vælge de mest produktive sorter, der har andre gode kvaliteter. Højtydende tomater til drivhuse kan være bestemmende (du skal skære sideskud regelmæssigt) og ubestemmes (buske, der vokser højt og skal dannes).

Hvad er de mest frugtbare tomatsorter til drivhuse?

Snowleoparden er kendetegnet ved en gennemsnitlig periode med frugtdannelse og om 107 dage vil det være muligt at høste. Planten er kort, ca. 55 cm, modstandsdygtig over for varmt eller koldt vejr. Det er vigtigt at installere en support. Frugter af en hindbær-rødlig farvetone med en glat, rund overflade, der vejer ca. 250 g. Da det modnes tidligt, har det ikke tid til at fange spredning af de fleste typer sygdomme.

tomat Snow Leopard

Rio Grande modnes fra dagen for landstigning på 116 dage. I højden strækkes stilkene til ca. 1 meter. De kræver fastgørelse og binding. Frugter er blommeformede, orange-farvede, vejer cirka 125 g. De mest lækre frugter er af den studerede sort, massen vil blive husket for sin saftige, søde smag. De kan trives i tørt, varmt klima og uden regelmæssig vanding.

tomatfrø Rio Grand

Buskene i Vechny Zov-sorten vokser op til 75 cm i højden, og udbyttet er ekstremt højt. På grenen placeres frugter med en rød farve, der vejer ca. 600 g, som begynder at høstes efter 85 dage. Formen på bærene er udfladet med en karakteristisk ribbebånd af overfladen.

evigt tomatopkald på en tallerken

Intuition F1 begynder at danne frugter så tidligt som 112 dage efter såning af frøene. Hvis du ikke klemmer toppen, kan den nå op til 2,6 meter. Røde farver, runde tomater har en tynd, men stærk nok hud. De er ikke tilbøjelige til at revne. Papirmassen indeholder meget sukker, så de giver skålen en speciel smag og aroma.

tomatfrø Intuition F1

Ivanhoe F1 sorten kan behage med et højt udbytte. Stammen bliver stor og kraftig, den kan rumme et stort antal klynger af røde grøntsager i samme størrelse. Grøntsagen er resistent over for de fleste typer vira og svampe. Gennemgangen viser, at du ikke behøver at bruge kemikalier, når du vokser.

tomat Ivanhoe F1 i hænderne

Højtydende drivhustomatsorter kræver ekstra omhu og opmærksomhed. Det er bydende nødvendigt at udføre blad- og rodfodring i henhold til ordningen. Selv hvis buskene er små, skal de styrkes. Klemningsproceduren kræves hver anden uge. Det anbefales at løsne jorden, vandet og ukrudtet til tiden.

Forskellig timing til samling

De bedste sorter af tomater til drivhuse med sent modnet grænse er ofte beregnet til retter til vinterforberedelser, tidlige grøntsager kan spises friske eller tilsættes salater.

De bedste sorter af tomat til drivhuse med tidlig frugtdannelse valgt af de fleste avlere.

F1-kammerat begynder at modnes efter 87 dage. Buskene er ikke for forgrenede, de vokser omkring 60 cm i højden. Du kan også plante på åbne senge, men tomaten føles bedre under forholdene inde i drivhuset. Tomater, røde med orange farve, vejer ca. 105 g, de opbevares i lang tid på grund af deres tætte struktur. Sorten adskiller sig uhøjtideligt over sammensætningen af ​​jorden eller vejrforholdene, tolererer temperatursvingninger og bliver sjældent syg.

I drivhuset giver Ilyich F1-tomatsorten en rig høst, bliver sjældent syg, og den rødlige med orange farvetone kan smages efter 87 dage. Tomater i et drivhus kan vokse op til 155 cm i højden. Massen på hver grøntsag er 110 g. Formen er let komprimeret med en mærkbar ribbe nær stilken. I et drivhus udsættes det ofte for toprot.

tomatbuske Ilyich F1

Min kærlighed F1. Buske kan strække sig op til 120 cm. For at øge antallet af frugtdannelser anbefales det at udføre klemning. Frugterne bliver store, deres vægt kan nå 210 g, formen er langstrakt med en lille næse i bunden. Den lyserøde glatte tynde hud under den skjuler de søde, sukkerholdige indersider.

Drivhus tomater sorter Pervoklashka hører til under store, tidligt modne sorter. Stammen vokser ikke mere end 90 cm, men der er behov for binding. For at samle det størst mulige udbytte anbefales det at danne tre stængler. Modne frugter med en lyserød farve vejer ca. 170 g. Formen er let flad.

tomatfrø Pervoklashka

Afrodite giver dig mulighed for at nyde dine første grøntsager efter 78 dage. Højden på deres stilk når kun 55 cm, men det er bedre at binde den til en støtte, da den tynde stamme under massen af ​​frugter kan bryde. Hver gren kan indeholde 7 runde, rød-skarlagenrøde tomater, der vejer ca. 95 g.

Til høstning i august anbefales det at plante tomatfrø til drivhuse med sent modne grænser. De bedste sene tomater.

tomater afrodite på en gren

De Barao tomatsort er kendt blandt gartnere for sine fremragende kvaliteter. Det hører til de høje udbytter af tomater til drivhuse. Det vil være muligt at fjerne op til 9 kg grøntsager fra en rod. Det land, som arten skal dyrkes på, skal være kendetegnet ved frugtbarhed. Planten er resistent over for mange vira og bakterier.

De Barao tomater på bordet

Tomater af sorten Andreevsky Surprise kan genkendes af deres kraftige stilk, som kræver formning og styrkelse. Dyrkere noterer sig ikke et meget stort antal frugtdannelser på en så høj plante. Røde bær med en lyserød farvetone vejer ca. 350 g og har en afrundet flad form. Kulturen tolererer manglen på lys godt.

tomatfrø Andreevsky overraskelse

Markets mirakel hører til den midt-sene modningsgruppe, det trækkes op til 130 cm i højden. Frugterne af en rød farvetone har en afrundet, let langstrakt form. Massen af ​​bær når 350 g. Dette er frugtbare tomater. Ofte rådne.

tomater Wonder of the market

En række drivhustomater Brun sukker vil tiltrække opmærksomhed med sin usædvanlige brunbrune farve. Det er kendetegnet ved sen modning, tolererer kold luft og forhindrer hårdt sygdom. Vokser op til 2,5 meter i drivhuset. Frugterne er ikke særlig store, vejer ca. 110 g. Smagen er fremragende, indersiden er kødfuld, sød med et tilstrækkeligt juiceindhold.

tomat brunt sukker på bordet

Storfrugtarter

Storfrugtede tomater kan blive en ægte dekoration og stolthed af drivhuset. Deres vægt kan undertiden overstige 800 g. Høsten er stor og af høj kvalitet. Store sorter af tomater er behagelige at dyrke, og det er praktisk ikke at begynde at forarbejde dem til juice, saucer, salater til vinteropbevaring.

De mest populære sorter af tomater til drivhuse, der er kendetegnet ved store, velsmagende bær.

Orange mirakel er kendetegnet ved store grøntsager, der vejer mere end 155 g. Henviser til søde sorter af tomater til drivhuse. De begynder at synge tidligt. På børsten dannes 5 orange-gule bær med en oval langstrakt form. Huden er tynd, fast, men ikke hård og forhindrer revner.

tomat Orange mirakel i haven

Tomatsorter til drivhuset er ikke komplette uden at nævne navnet Pink Elephant. Med forbehold af reglerne for vanding og gødning af jorden giver hver busk en stor, rigelig, sød høst. Stammen kan vokse op til 1,5 meter, så du er nødt til at binde den tæt og udføre klemning.

Gennemsnitsvægten er 500 g, men den kan nå op på 1 kg. De mørke lyserøde frugter har en flad udformet form med ribben rundt om stammen. Lækker tomater har en sød smag uden surhed.

tomat lyserød elefant i haven

Større frugter sorteres Bull hjerte... Hjerteformede røde og skarlagen røde tomater er populære blandt grøntsagsdyrkere. Vægten af ​​en tomat på de nederste grene kan nå op til 1 kg. På de øverste grene falder bærens vægt. Frugt modnes efter 125 dage, derfor klassificeres de som midt i sæsonen.

Stammen er stærk og spreder sig med stærke klynger, der kan støtte op til 5 tomater. Disse drivhustomater kræver omhyggelig og skånsom pleje. Har en svag resistens mod sygdomme og skal konstant fodres.

Tomatbovine hjerte

Store frugtsorter vil ikke gøre det uden at nævne Monomakh Hat-arten. Det er berømt ikke kun for sine store frugter. Dette er den mest produktive sort. Har medium modningsgrænser. Tomater er sygdomsresistente, lækre efter smagen, tolererer tørke godt og modnes næsten samtidig. De rødbrune frugter er runde i form og vejer cirka 450 g, men kan nå 900 g.

tomatfrø Monomakh hat

Tomater til drivhuse Markedskonge hører til tidlige modne hybrider og har en masse positive egenskaber. Røde-skarlagenrøde tomater er resistente over for sygdomme, temperaturændringer og tåler en mangel på fugtighed. Vegetabilske avlere bemærker, at det kun er muligt at dyrke sorten i de sydlige regioner.

tomatmarkedskonge

Anmeldelser
  1. Sergei
    1.01.2018 03:12

    Vores dacha er allerede 40 år gammel! Hovedafgrøden er tomater! Min mor er tomatfanatiker! I de sidste 10 år er udbytterne begyndt at falde! For to år siden prøvede vi på råd fra naboerne topdressing Biogrow.! Forbedringen er åbenbar!

    At svare
Forlade din anmeldelse

Lige nu ser


agurker

tomater

Græskar