Superagent til tomatfrøplanter brintperoxid

Hvad gartnere og gartnere ikke gør for at øge udbyttet eller slippe af med insekter i senge. Brintperoxid er en super mad til tomater. I modsætning til dyre lægemidler, som undertiden er helt ineffektive, kan dette middel købes for en krone på ethvert apotek.

Brintperoxid til desinfektion

Mange mennesker ved, at plantemateriale skal desinficeres før plantning. Oftest anvendes jod eller kaliumpermanganat til dette formål. Men du kan forarbejde tomatfrø og brintperoxid.

Ifølge forskere indeholder frøene fra landbrugsafgrøder hæmmere. De forstyrrer spiringen af ​​plantemateriale. I det naturlige miljø ødelægges de under oxidationsprocessen. Men i landbruget bruges peroxid til dette formål. Tomatfrø sprøjtes med en sprayflaske med 1% rasterhydrogenperoxid. Du skal sprøjte frøene, der allerede er sået i jorden. Således ødelægges ikke kun de hæmmere, der er indeholdt i frøene, men også hele jorden desinficeres.

brintoverilte

En anden måde at desinficere fremtidige frøplanter. I en 10% peroxidopløsning skal du frø i blød i 25 minutter, derefter skylles de under rindende vand og tørres på et batteri til en løs tilstand.

Dette værktøj bruges også som vækststimulerende middel til vegetabilske afgrøder. Tomatplantingsmateriale skal blødgøres i 12 timer i 0,5% peroxidopløsning. Efter denne tid vaskes frøene også i rent vand og tørres. Denne metode til frøbehandling garanterer 100% spiring.

Brintperoxid til tomatplanter bruges også til behandling af rodsystemet af tomater. Men i dette tilfælde vil alle tynde rødder dø, men der er ingen bakterier og svampe tilbage på selve rhizomen.

frøbehandling

Jordforarbejdning inden plantning af frøplanter

Værktøjet har fundet anvendelse i dyrkning af jord i sommerhuse. De fleste skadelige insekter foretrækker at overvintre i jorden. Derfor anbefales det at desinficere jorden, inden du planter planter i åben jord. Vanding af underlaget med en peroxidopløsning bør ikke kun inden frøplantning, men også efter høst.

Der kræves kun en flaske af produktet til 4 liter vand. Bland opløsningen grundigt med en træpind, hæld den i en vanding dåse og hæld den graverede jord over. Vanding med en vandig opløsning udføres i efteråret og foråret, et par dage før plantning af unge frøplanter i senge.

fodre jorden

Forarbejdning af frøplanter og voksne planter

Når der dyrkes tomater, skal man være særlig opmærksom på forarbejdning af buske.Tomatplanter er meget svage, så de har brug for yderligere vækststimulering. Kemikalier kan bruges som et stimulerende middel, men du kan undvære dem og forsøge at behandle frøplanterne med en peroxidopløsning.

For at sprøjte buskene skal du tage 1 liter varmt filtreret vand og fortynde 1 spsk i det. l. peroxid. Bland grundigt og hæld i en sprayflaske, sprøjtning udføres konstant, indtil frøplanterne er transplanteret i jorden. Det anbefales at sprøjte en gang om ugen. Med sådan fodring begynder frøplanterne at vokse aktivt inden for et par dage efter procedurens start.

frøplanter i landet

Men ikke kun unge frøplanter har brug for en vækststimulator. Under visse faktorer kan voksne buske også vokse dårligt, have et usundt udseende og tørre ud. For at løse dette problem kan du bruge brintperoxid. Du kan desinficere sår og brud ved stilkene. Stedet for pausen smøres med peroxid og forsegles med latex.

Dette middel håndterer også godt svampesygdomme. Fortynd 25 ml peroxid i 1 liter vand ved stuetemperatur, og sprøjt grene og tomater af tomater med den resulterende væske.

Peroxid kan også klare en sådan almindelig sygdom i nattskyggeafgrøder som senrods. Fortynd et par dråber jod i 1 liter vand (du kan undvære det) og 35 ml peroxid. Sprøjt planterne, indtil alle tegn på sen blight forsvinder.

huse på vinduet

Anvendelse som gødning til tomater

Ved hjælp af brintperoxid kan du befrugt tomater... Fortynd peroxidet med vand (3 liter pr. 50 ml af produktet) og vand tomatbuske med den resulterende gødning. Du kan befrugte både unge frøplanter og voksne buske.

Vanding af frøplanter med dette middel hjælper rhizomen med at absorbere sporstoffer og makronæringsstoffer bedre. Det frigivne ilt "spiser" de små rødder og ødelægger også alle patogene bakterier og svampe. Du skal bare huske, at det ikke tilrådes at udvande planternes løv. Topdressing foretages ikke oftere end en gang hver 10. dag.

gødning hældes

Når du vander tomatplanter på denne måde, skal du følge en række anbefalinger:

  • Vand skal trænge ned i jorden til en dybde på mere end 15 cm;
  • Behovet for kun at bruge varmt vand (ikke koldt);
  • Når vandingen af ​​buskene vandes, bør væsken ikke falde på toppe og erodere jorden omkring hullerne;

medicin til tomat

Du er nødt til at udvande buskene om morgenen eller sent på aftenen, når solen allerede er gået ned (hvis vand tomaterne når solen skinner, kan de blive brændt og dø).

Anmeldelser
  1. Irina
    1.01.2018 21:08

    Metoden er god, selv brugte jeg konstant den selv, indtil jeg opdagede bioaktivatoren af ​​plantevækst BioGrow... I øjeblikket kender jeg ikke engang et værktøj, der kan sammenlignes med det med hensyn til effektivitet.

    At svare
Forlade din anmeldelse

Lige nu ser


agurker

tomater

Græskar