Er det muligt at sprøjte agurker med brintperoxid som gødning

I dag er der et stort antal medikamenter, der bruges til at forbedre plantevækst, blandt dem er brintperoxid til agurker det mest populære.

Enhver personlig grund indebærer plantning af alle slags haveafgrøder, blandt hvilke agurken indtager et specielt sted. På grund af dens smag er agurker meget populære blandt gartnere. Derudover tilberedes mange forskellige salater fra dem, de høstes om vinteren. Men for at høsten af ​​denne grøntsag skal være god, er det nødvendigt at kende særegenhederne ved dyrkning.

Vigtigste egenskaber

Hydrogenperoxid er en farveløs væske med en metallisk smag og oxiderende egenskaber. Det bruges hovedsageligt i medicin, men dets anvendelse er meget vigtigt på andre områder, f.eks. Inden for havearbejde og havebrug.

Takket være dets evner gør dette værktøj det muligt at slippe af med forskellige slags sygdomme. Derudover giver det dig mulighed for meget effektivt at håndtere mange skadedyr af haveafgrøder. Ofte bruges det som gødning og vander rødderne med en opløsning. Hvis planten blev oversvømmet med vand, kan en lille opløsning hældes under roden ved hjælp af H22.

På grund af dens egenskaber vil dette hjælpe med at undgå rodrot, da det har evnen til at desinficere jorden fra alle slags svampesygdomme.

Ansøgning

Da planter har brug for regn eller smeltevand for naturlig vækst, giver peroxid i dets sammensætning en mulighed for at erstatte dem. For at gøre dette skal du bare fortynde en lille mængde af stoffet i almindeligt vand. Et af elementerne i dette lægemiddel er atomisk ilt, der tillader jorden at blive mættet med denne vitale komponent.

Derfor kan det bruges:

 1. Vand planterne eller sprøjt blot bladene med det. Takket være dette får de ikke kun ilt, men brintperoxid fungerer også som en gødning, der giver afgrøder mulighed for at vokse godt.
 2. I kraft af dets egenskaber er dette lægemiddel et desinfektionsmiddel, derfor anvendes sådanne behandlinger til bekæmpelse af forskellige sygdomme og skadedyr.
 3. Erfarne gartnere og gartnere bruger peroxid til at spire frø. Dette hjælper med at øge deres spiring og opnå en god høst.

Er det muligt at sprøjte agurker med brintperoxid som gødning

I lang tid har brintperoxid været brugt som gødning til kunstvanding af eventuelle frøplanter, som til agurker. Dette skyldes det faktum, at planter ganske ofte udsættes for forskellige sygdomme, hvilket påvirker deres vækst og produktivitet negativt. Takket være denne type gødning kan du genoplive planten og tilføje styrke til den til yderligere vækst.

En anden egenskab ved brintperoxid er effektiv bekæmpelse af skadedyr, der ofte inficerer løv. I dette tilfælde kan der udføres sprøjtning, der slipper for skadedyr som bladlus og pulveriseret mug. Denne metode kan bruges til agurker både i haven og i drivhuse.

Brintperoxid til frøplanter

Er det muligt at fodre frøplanter med brintperoxid? Dette værktøj hjælper med at vokse hurtigere, og især gælder det for frisk dykkede frøplanter.

Udover:

 1. Sammensætningen giver dem styrke og giver dem mulighed for hurtigt at akklimatisere sig til et nyt vækststed.
 2. Takket være sådan fodring får frøplanterne en større mængde af de nødvendige stoffer, hvilket har en gavnlig virkning på at øge mængden af ​​den fremtidige høst.
 3. Forarbejdning udføres på bladene som et profylaktisk middel mod alle slags skadedyr. Derudover får sådan løv snart en rig grøn farve, hvilket bidrager til udviklingen af ​​fotosynteseprocessen. Den naturlige proces vil give agurkerne mulighed for at trives, og agurkpagoner begynder at forgrene sig godt. Dette gælder hovedsageligt til dyrkning af agurker i drivhuset.

Vanding

Enhver vegetation elsker vand, så den skal vandes efter behov. Agurker er ret fugtelskende og foretrækker kunstvanding med regnvand, men da regn ikke kommer ind i drivhuset, og der ikke er nogen måde at opsamle det på, kan du bruge brintperoxid som en analog. Denne metode giver dig mulighed for at fodre planterne og samtidig gøre det muligt at styrke deres rodsystem.

Er det muligt at sprøjte agurker med brintperoxid som gødning

Grundlæggende skal agurker fodres flere gange. Ofte udføres de i perioden med hovedvækst, det vil sige når de stadig er i form af frøplanter.

Vanding med H2O2 er især godt for planter, der vokser i lang tid uden at transplantere. På grund af tilstedeværelsen af ​​atomisk ilt modtager jorden den nødvendige luft til rodsystemet, hvilket bidrager til deres bedre vækst.

Grundlæggende vandes med denne opløsning flere gange om ugen. Hvis det udføres mindre ofte, kan koncentrationen øges lidt med et par skeer. Men hvordan vandes planterne? Næsten enhver gartner stiller dette spørgsmål, fordi agurker er ganske finurlige at passe på. Vanding anbefales om aftenen eller om morgenen og helst ved roden, så vandet ikke falder på løvet.

sprøjtning

Ofte forekommer sygdomme på mange haveafgrøder, så planterne begynder at forsvinde gradvist. For at undgå dette skal du bruge en opløsning af H2O2 (brintperoxid). For at slippe af med bladlus eller pulveriseret meldug på agurker, for eksempel, skal du fortynde dette stof i vand og sprøjte løvet med en sprayflaske. Det er meget vigtigt at behandle hvert blad på begge sider. Denne metode til desinfektion gør det muligt ikke kun at slippe af med skadedyr, men bliver også en ekstra fodring for planter.

Det er meget vigtigt at sprøjte korrekt. Dette skyldes det faktum, at dråberne på arkene fungerer som linser. Dette kan forårsage forbrændinger. Derfor foretages sprøjtning bedst om sidst på eftermiddagen eller meget tidligt om morgenen.

Derudover er det nødvendigt at tilføje et par dråber alkohol og detergent til H2O2-opløsningen til en mere effektiv handling mod skadedyr. Ved at udføre en sådan behandling øges muligheden for at forblive på bladene længere, og det er derfor nødvendigt at udføre en sådan procedure mindre ofte.

Sådan fortyndes

Brintperoxid til frøplanter såvel som til andre planter bruges som en opløsning. For at gøre dette skal du tage 1,5-2 spsk. l. af dette medikament og fortynd i 1 liter vand. En sådan koncentration vil gøre det muligt at mætte dem med de nødvendige komponenter samt aflaste dem for skadedyr og sygdomme. Vanding med denne opløsning blev endda skrøbelige frøplanter fodret, hvilket gjorde det muligt for dem at finde et nyt liv.

Fordel

På trods af det faktum, at H2O2 ligner almindeligt vand, er fordelene meget store. Dens medicinske egenskaber gør det muligt for dem at hjælpe i forskellige sygdomme.

Er det muligt at sprøjte agurker med brintperoxid som gødning

Derudover er det også af stor betydning for afgrødeproduktion. Med dens hjælp kan du:

 1. Slip af med alle slags skadelige mikroorganismer.
 2. De sprøjtede blade får mere ilt, hvilket er vigtigt for deres normale vækst.
 3. Med hensyn til frøene kan dette ved at behandle dem med brintperoxid øge deres spiring markant.
 4. Hvis der er opstået nogen skade på haveafgrøder, kan du ved hjælp af H2O2 desinficere dem.
 5. Vanding er også en ekstra gødning, der positivt påvirker udviklingen af ​​rodsystemet og følgelig øger sandsynligheden for at opnå et større udbytte. Hvis planten derudover fodres med en sådan opløsning, bliver bladene mere grønne, hvilket bidrager til deres videre udvikling.

I betragtning af alle anbefalinger og råd kan du bruge dette stof til at dyrke haveafgrøder på din personlige grund uden frygt for deres sygdomme samt slippe af med skadedyr. Alt dette kan øge udbyttet markant, hvilket vil være en meget behagelig belønning efter pleje af dine yndlingsplanter.

Anmeldelser
 1. Larissa
  6.06.2018 04:36

  Gemte tomater i et drivhus fra visne. Og generelt er den seje ting H2O2!

  At svare
Forlade din anmeldelse

Lige nu ser


agurker

tomater

Græskar