Beskrivelse af de bedste, produktive sorter af agurker til polycarbonatdrivhus

Dyrkning af agurker i drivhuse er almindelig i områder med lunefulde klimatiske forhold og flygtige somre. Og i områder med gunstige klimaforhold giver de bedste sorter af agurker til drivhuse lavet af polycarbonat dig mulighed for at have disse grøntsager hele året rundt. I modsætning til midten af ​​slutningen af ​​det 20. århundrede præsenteres agurkfrø samt deres hybrider til plantning i drivhuse på det moderne marked i et stort sortiment.

Det er nødvendigt at tage hensyn til de optimale drivhusvarianter af agurker til dyrkning i lukkede rum, kende deres egenskaber, rækkefølgen af ​​plantning, pleje, fodring og skadedyrsbekæmpelse. Før du beslutter dig for, hvilken række frø du vil købe til udsæd i et polycarbonatdrivhus, skal du beslutte, til hvilket formål du vil dyrke dem (spis dem frisk, i salater eller konservering).

Egenskaber og forskellige karakteristika ved agurker

Beskrivelser af hybrider og sorter af agurker klassificeres efter følgende egenskaber:

modningstid

 • frigørelse af dyrkning (frø til udsæd i senge, i drivhuse og kombineret);
 • tidspunktet for deres modning (tidlig, mellem og sen periode);
 • pollinationsmetode (planter med mandlige og kvindelige blomster, insektbestøvet og frugtdannelse uden pollination);
 • kulinariske egenskaber (konservering, i salater, kombineret);
 • metoder til landbrugsdyrkning (sorter og hybridplantemateriale);
 • tilstedeværelsen af ​​forskellige blomster (kvindelig, heterogen);
 • frugtstørrelse (pickles, gherkins, 8 til 15 cm og mere);
 • frugtfarve (hvid, lysegrøn, grøn, plettet og stribet);
 • type frugthud (svagt udtalt tuberositet, glat med tilstedeværelse af bumser og deres farve - lys, mørk og brun);
 • efter typen af ​​plantetopper (buskformet, kort krøllet, medium krøllet og lang krøllet);
 • fertilitet (svage, mellemstore og høje udbytter).

en spand med frugt

Derudover kan planter afvige i forhold til sygdomme og den meteorologiske baggrund (modstandsdygtige over for sygdomme, ændringer i temperaturregimer, tilpasset dyrkning i skraverede senge, i områder med minimal nedbør og lave temperaturer).

Hvilke agurker er bedre til at plantes i et drivhus til en tidlig høst

De bedste sorter af tidligmodne grøntsager, med modtagelsen af ​​de første frugter efter 45 dage i et drivhus, betragtes af grøntsagsdyrkerne som følger:

tidlige modne produkter

 1. Aristocrat er en superuniversal hybrid, der ikke har brug for pollination. Det er resistent over for sygdomme og ufølsomt over for temperaturændringer.Frugterne er mørkegrønne, cylindriske med store knolde. Der er ingen bitter smag.
 2. Den hvide delikatesse er yderst produktiv. Det har en lang stilk og overvejende kvindelige blomster. Det tolererer fugtmangel og forhold ved lav temperatur godt. Det er næsten hvide agurker til drivhuse 10-15 cm i størrelse med fremragende smag, aflang-konisk form og tynd hud. Det er berømt for sin øgede resistens mod sygdomme. Kan dyrkes både i drivhuse og åbne senge.
 3. Bettina modnes tidligt. Det har en gennemsnitlig stengelængde. Denne ensartede plante tåler let mangel på lys. Grønne frugter 10-12 cm i størrelse med udpegede knolde har en cylindrisk form, der er behagelig for smagen, brugt til konservering, salater og rå.
 4. Knop er en sort, der ikke er modtagelig for svampesygdomme. Har øget frugtning, modstandsdygtig over for manglende sollys og temperatursvingninger. Det er en selvbestøvende type agurk. Zelenets har en behagelig smag, tæt, med en udtalt knase. Når 10 cm i længden. Bruges til konserves, pickling, pickling og i frisklavede salater.
 5. Forsage f1 er en kalkformet, ikke-bestøvet hybrid med et bundtlignende arrangement af blomster. Tilpasset til dyrkning i regioner med begrænset luftfugtighed har det en øget resistens mod sygdomme. Forsagegrøn agurk, behagelig at smage og lugte, elastisk, op til 14 cm i størrelse, kombineret kulinarisk anvendelsesspektrum.

bettina tidligt

Du kan også plante agurksorter og hybrider, der er populære til drivhuse til tidlig modning: Delpina, Dynamite agurk f1, Karaoke, Dragonfly f1, Kibriya, Crispina, Paramon f1, Boy-with-finger, agurk Beethoven f1, Masha, Marinda, Perenta f1 og andre ... Disse er ikke højtydende sorter, men når man plantes kommercielt på grund af deres tidlige modning, kan man forvente betydelig fortjeneste.

populær til drivhuse

Hvilke sorter agurker plantes bedst i et drivhus til en afgrøde af middel modning

Frugtbare sorter af agurker til drivhuse i midten af ​​sæsonen, hvor de præsenteres om 45-50 dage:

afgrøde drivhus

 1. Wisconsin er en højtydende hybrid type agurk. Dette er en af ​​de forskellige slags sygdomsimmun. Frugt med store bumser, agurklængde 8-10 cm. En grøntsag kan nå op på 75 g. De har en behagelig smag uden bitterhed.
 2. Fontanelle - mellem modningsperiode, fremragende til konserves, frugt i form af en cylinder, 10-12 cm i størrelse.
 3. Raphael er en langvoksende hybridvariant, der ikke kræver bestøvning med et øget udbytte og er modstandsdygtig over for rodråt. Det kan dyrkes i et drivhus eller drivhus. Frugterne er langstrakte, cylindriske i form med en glat hud og har en behagelig smag. Vægten af ​​en agurk er op til 210 g og op til 22 cm lang.
 4. Solrig - sorten er velegnet til konserves. Det har godt forgrenede toppe og mellemlange stængler. Kombinerede blomster. Zelentsy er meget velsmagende, plettet med lysegrønne striber. Frugt har hvidt hår. Længden af ​​modne agurker er ca. 11 cm, vægten er op til 140 gram.
 5. Annushka f1 er en bi-bestøvet sort. Det tager cirka 45-50 dage før den første høst af frugter. Ifølge anmeldelser har Annushka f1 agurk høje picklingegenskaber. Fra 1 kvm. m. du kan samle op til 10 kg frugt. Agurker er klumpede med hvide torner. Planten er ret kraftig med en kvindelig blomstringstype. Kræver at binde til en espalier.

klasse egnet

Fordelen ved mellemmodne sorter af agurker er også, at de har den længste frugt.

Typer af sentmodne agurker

Senmodne sorter af agurker til dyrkning i drivhuse dyrkes sjældent. Disse inkluderer:

sent

 1. Obsky er en mellemstor plante, der ikke kræver bestøvning. Han har kvindelige blomster. Det tåler let temperatursvingninger, modstår perfekt peronosporose.I madlavning bruges det frisk og til konserves. Zelenets har en behagelig smag, lille størrelse - 7-10 cm, uudtrykt sølvfarvet farve i form af en cylinder, dækket med bumser med mørke fibre.
 2. Brownie - velegnet til saltning og konserves. Immun mod forskellige sygdomme. Frugt er små (6-9 cm), cylindrisk-oval med lette udvækst. De smager godt, ingen bitter smag.
 3. Nezhinsky - denne sort har sin oprindelse i det 18. århundrede, da agurker blev saltet i tønder og leveret til kongernes domstol. Kræver insektbestøvning. Stænglerne er lange. Det har god modstand mod bakteriose og olivenplet. Zelentsy, der vejer op til 100 g, op til 12 cm i størrelse. Frugt har udtalt knolde med mørke torner, kendetegnes ved gode kulinariske egenskaber og knas.
 4. Phoenix 640 har lange stængler. Kræver pollination af bier. Det er en super alsidig hybridvariant med dominerende kvindelige blomster. Det er immun mod sygdomme og høje temperaturforhold. Frugterne er sprøde, har ikke en bitter smag, vejer 160-190 g, og måler cirka 15 cm, dækket med store knolde.
 5. Crunch er en hybrid med øget produktivitet, universel brug. Han er praktisk talt ikke modtagelig for sygdom. Frugt, der vejer op til 80 g og ca. 10 cm, smager godt, crunchy og uden bitterhed.

Crunch hybrid

Hvad er de mest produktive agurker

Vegetabilske avlere foretrækker de mest produktive sorter og hybrider frem for at vokse i drivhuse.

Bemærk! Frømarkedet er repræsenteret af mere afkastende plantemateriale til drivhuse end dets havearter.

I dag er der de mest optimale sorter med øget frugtning:

tidlig frugtning

 1. Sommerboer - har en tidlig frugtperiode. Denne hybrid er velegnet til plantning i engangs drivhuse. Frugterne er grønne, cylindriske. Produktivitet op til 14 kg pr. Kvadratmeter. Vægten af ​​en agurk er ca. 90 g.
 2. Kælderen er ret modstandsdygtig over for sygdomme. Har tidlig frugtning. Kræver insektbestøvning. Frugt er mørkegrøn i farve med lyse striber, vejer op til 100 g og ca. 11 cm. Den mest produktive af drivhusvarianterne. Produktivitet fra en kvadratmeter til 15-17 kg;
 3. Pinocchio - tidlig frugtning med et konstant højt udbytte. Det er immun mod kortsigtede temperaturfald. Parthenocarpic hybrid, kvindelige blomster, samlet i en buket. Frugt uden bitterhed, i form af en cylinder med store knolde, rig grøn farve. Cirka 13 kg agurker kan høstes fra en kvadratmeter. Størrelsen på en er op til 9 cm og vægten er op til 100 g.

frugt uden bitterhed

Ovenstående sorter af agurker til drivhuse, der giver et godt udbytte, inkluderer også: Dvoryansky, Zozulya.

Forureningsfri agurksorter til drivhusdyrkning

Optimale drivhusgurksorter, der ikke kræver insekt og krydsbestøvning. Sådanne planter har blomster af en mandlig og kvindelig art. En række agurker af denne type - Claudia - er meget efterspurgt af sommerboere. Denne hybrid har medium modenhed med et højt udbytte. Han er ikke modtagelig for sygdom. Frugt er elliptiske, dækket med lette bumser, op til 12 cm i længde og vejer ca. 70 gram. Op til 15 kg kan opsamles fra en kvadratmeter.

mellem modenhed

Der er ingen anmeldelser, vær den første til at forlade det
Forlade din anmeldelse

Lige nu ser


agurker

tomater

Græskar