Bedømmelse, beskrivelse og anmeldelser af producenten, landbrugsfirmaet "DuPoint"

Brugervurderinger
Give tilbagemelding
Virksomhedens endelige rating:
Der er endnu ingen bedømmelser.
Baseret Der er endnu ingen bedømmelser. besøgende ratings
Bedømmelse, beskrivelse og anmeldelser af producenten, landbrugsfirmaet

Højtydende hybrider af solsikke, hvede og majs er blevet sået på vores lande i lang tid. Få af de almindelige mennesker spekulerede på, hvor frøene med sådanne udbytterindikatorer og sygdomsresistens kom fra. Agrofirm DuPoint er en af ​​de førende leverandører af genetisk modificerede landbrugsfrø i mange lande i verden.

Historie om virksomhedsfremme

Rederiet blev grundlagt i 1802, hvor et skib fra Frankrig ankom til det nordamerikanske kontinent. Oprindeligt blev der udført registrering for et krutteselskab. Produkterne var efterspurgte, og allerede under den amerikanske borgerkrig var DuPoint leder af landets militærindustrielle kompleks. I fremtiden blev selskabets produkter købt både til personlige samlinger og til at gennemføre militære kampagner i forskellige lande.

Bekræft DuPoint

Parallelt med militære produkter, begyndte virksomheden fra 30'erne af det forrige århundrede at arbejde i den kemiske industri. Foruden giftige stoffer kom virksomheden med og lancerede masseproduktionsmaterialer:

 • neopren;
 • nylon;
 • kevlar;
 • mylar;
 • Tyvek.

Virksomheden solgte Lycra, da det besluttede at binde det til tekstiler i 2004.

virksomhedsfremme

Siden midten af ​​det sidste århundrede har virksomheden arbejdet med komponenterne i den nukleare industri.

Sammen med dette betragtes DuPoint som en global gigant inden for landbrugssektoren. På grund af virksomhedens forskere er der mange udviklinger inden for agronomi:

 • avl af genetisk modificerede frø af solsikke, majs, hvede;
 • udvikling af afgrødebeskyttelsesmidler mod skadedyr;
 • udvikling af formler og produktion af blandet foder til universel brug.

solsikkefrø

Interessant! For første gang i vores land blev produkterne fra landbrugsfirmaet bragt af Nikita Khrushchev. Det var han, der bragte en sæk kornkerner fra USA, som de derefter begyndte at så overalt.

Forskningscentre er placeret i landene i den tidligere Sovjetunionen, hvor de udvikler nye sorter af landbrugsafgrøder til en bestemt region. På samme tid testes plantebeskyttelsesmidler ved hjælp af metoden til test og forsøg, der vælges et effektivt middel til et bestemt område.

landbrugsprodukter

Produkt specifikation

I landbrugssektoren i økonomien ejer landbrugsfirmaet et segment med mange innovative ideer, hvert år registreres omkring tusind opdagelser fra virksomhedens specialister.

Virksomheden investerer mest af alt i forsvarskomplekset og nukleare test og glemmer ikke landmændene. Forskningslaboratorier tester moderne plantebeskyttelsesmidler mod sygdomme og skadedyr og lægger mærke til sikkerheden af ​​fremstillede produkter til mennesker.Agrofirm arbejder direkte med landmænd fra hele verden og bestræber sig på at producere have- og markbeskyttelsesprodukter, der fungerer i alle klimatiske zoner på planeten.

Hovedopgaven er at løse fødevareproblemer rundt om i verden ved at avle høgtydende og efterspurgte afgrøder.

Produkt specifikation

Produktfordel

Agrofirmet er kendt for produktion af bredspektrede fungicider, fordelene er som følger:

 • effektivitet;
 • relativ sikkerhed;
 • hurtig forvitring.

fremstilling af fungicider

Produkter kan indsamles og forbruges meget snart.

Genetisk modificerede plantefrø giver store udbytter til minimale omkostninger. Dyrkning af jord er identisk, nogle hybrider indeholder allerede speciel behandling af sygdomme og skadedyr.

indsamle og forbruge

Udvikling og implementering af revolutionær udvikling

Agrofirms specialister har udviklet og testet præparater til beskyttelse af landbrugsplanter:

beskyttelsesmidler

 • "Akanto" -middelet anerkendes som universelt. En ny generation af fungicid har formået at bevise sig, når den bruges til at beskytte grøntsager, haveplanter, kornafgrøder, ærter og sojabønner mod septoria, pulveriseret mug og andre sygdomme, der ødelægger afgrøden.
 • Præparaterne "Trend", "Abrusta", "Talius" er blevet kvalitetsbeskyttelse af korn fra alle kendte sygdomme og skadedyr.
 • Landmanden forsyner sig med høje udbytter af majs ved hjælp af ”Cordus Herbicide” til beskyttelse.
 • Sojabønner og ærter vil mindske under pålidelig beskyttelse, hvis de behandles med Harmony Classic herbicid, der er baseret på sulfonylurinstof.
 • "Thanos" vil hjælpe med at beskytte solsikke og mange typer grøntsager mod de skadelige virkninger af miljøet.
 • Frugtplantager med frugt og høje udbytter for vinmarker loves ved hjælp af midlerne "Lannat Insecticide", "Talendo Extra Fungicide", "Kurzat R Fungicide".

De fleste af dem er allerede registreret og bruges med succes af både små landmænd og store bedrifter til at beskytte afgrøder i forskellige lande i verden.

bruger til at beskytte

Agrofirm DuPoint har ydet et konkret bidrag til udviklingen af ​​verdens landbrugskompleks ved at udvikle og introducere innovationer. De fremhæver udviklingen af ​​plantebeskyttelsesmidler til marker og haver, som hjælper med at indsamle store udbytter og derfor til at løse problemet med den globale mangel på produkter.

madmangel

Anmeldelser om agrofirm
I alt stemte folk Der er endnu ingen bedømmelser.

  Der er endnu ingen bedømmelser.

Nødvendig tale op og rate

Lige nu ser


agurker

tomater

Græskar