Bedømmelse, beskrivelse og anmeldelser af producenten bekræfter "Nickerson-Zwaan"

Brugervurderinger
Tilgængelighed og sortiment
1/5
Sorteringsoverholdelse
1/5
Frø spiring
1/5
Give tilbagemelding
Virksomhedens endelige rating:
1 1
Baseret 1 1 besøgende ratings

Nickerson-Zwaan, et hollandsk selskab, har været førende på plantemarkedet i mange år på grund af kvaliteten af ​​dets produkter. Tusinder af gartnere og gårde blev overbevist om professionalisme hos opdrættere og kvaliteten af ​​plantemateriale. Frøene har den maksimale spiringsevne, giver sunde planter, høsten er altid behageligt med minimal anstrengelse. Spørgsmålet opstår ofte - hvad er hemmeligheden bag hollandske opdræters succes?

Virksomhedens historie og traditioner

I løbet af få år fejrer Nickerson-Zwaan sin hundredeårsdag, da den blev oprettet i 1925. I løbet af denne periode har der været ændringer, men populariteten og omdømmet forbliver uændret. På trods af den hollandske oprindelse er forskningsstationer placeret på alle kontinenter, som giver dig mulighed for at bestemme, hvilke sorter der skal dyrkes under barske forhold, og hvilke planter der er egnede til et varmt klima.

Agrofirm Nickerson-Zwaan

Først var virksomheden lille med et personale af opdrættere, der kun voksede sorter til hollandske gårde. Tre dusin vegetabilske prøver blev valgt til en landbrugsudstilling i Amerika. Resultaterne af medarbejdere fra Nickerson-Zwaan blev værdsat med priser, frø blev solgt af landmænd fra forskellige lande i utrolige mængder.

Opdrætternes arbejde blev hurtigt værdsat på grund af kendetegnene:

takket være egenskaberne

 • frømateriale af fremragende kvalitet;
 • lighed op til 100%;
 • sorter af grøntsager med god smag og mangel på særlige krav;
 • vækst og frugtning af planter uden yderligere stimulanter og brug af gødning;
 • regelmæssigt udseende af nye produkter med specielle kvaliteter;
 • avl af hybrider, der er forskellige i udbytte.

Med tiden begyndte virksomheden at udvide sit personale og åbne nye avlsstationer. Det er en god tradition for Nickerson-Zwaan - hver af sorterne kontrolleres for kvalitet ikke kun på stationer, men også på gårde, der arbejder tæt sammen med virksomheden. Først efter at landmændene har godkendt den klækkede afgrøde, sælges frømaterialet.

særlige krav

Opdræt

Et træk ved avlsarbejdet af Nickerson Zwaan er opdræt af hybridsorter. Grøntsager kræver ikke klimatiske forhold, er i stand til at vokse og bære frugt selv i barske Sibirien, er forskellige i overlevelsesrate. Det anbefales at dyrke grøntsager udendørs og i drivhusforhold.

Opdrætternes arbejde kombinerer kraften i den genetiske fond i hver plante, viden om de klimatiske egenskaber i hver region.Private gartnere og ejere af store bedrifter, der er specialiseret i dyrkning af vegetabilske afgrøder, har længe været overbevist om, at virksomheden kun arbejder i deres interesser og leverer hvert år nye produkter, der adskiller sig i udbytte og smag.

hybrid sorter

Bredt sortiment af produkter

Blandt de produkter, der leveres af Nickerson Zwaan, kan endda en lunefuld gartner finde den rigtige sort. Kulturerne i kål- og græskarfamilierne er populære. Landmænd, der dyrker produkter til salg i drivhuse, køber ofte plantemateriale til sådanne grøntsager og greener:

 • løg på en fjer;
 • forår og vinter løg;
 • radise;
 • forskellige typer salater.

Et stort udvalg af

Vandmeloner er også meget populære - hybridvarianter bærer generøst frugt, selv i regioner med et køligt klima, de første stribede giganter vises 3-4 måneder efter plantning.

Forskellige sorter af gulerødder, agurker, tomater har også fået fans blandt gartnere og landmænd. Afgrøder er forskellige i frugtstørrelse, alsidighed (bruges til bevaring, friske, forarbejdes).

blandt gartnere

Kvalitetskontrol

Inden virksomheden opdrætter nye sorter for beundrere, foretager selskabets opdrættere 3-5 stadier af verifikation, hvilket gør det muligt for dem ikke at være i tvivl om kvaliteten af ​​plantematerialet. De første test udføres på stationer, hvorefter der afprøves vegetabilske afgrøder i regionerne i de felter, der ejes af virksomheden.

Først efter dette bliver produkterne tilgængelige for købere, hver nye sort har et kvalitetscertifikat.

Et træk ved plantematerialet, der tilbydes af Nickerson-Zwaan, er, at ud over udbuddet og bekræftelsen af ​​egenskaberne med kvalitetscertifikater er frøens spiring 100%. Tusinder af gartnere er allerede overbevist om dette - frømateriale kræver ikke stimulanser og yderligere træning. Dyrkning af frøplanter i vindueskarme eller i drivhuse og sender frø til åbne markender på samme måde - kraftfulde sunde buske, der giver generøse frugter.

selskabsopdrættere

Nickerson Zwaan er et firma, der er testet af grøntsagsdyrkere over hele verden. Selv i de mest fjerntliggende hjørner af verden bruges frømateriale fra hollandske opdrættere i vid udstrækning til at dyrke grøntsager, hvad enten det er i store marker eller i små pletter i grøntsagshagen.

inspektion af grøntsagsdyrkere

Anmeldelser om agrofirm
I alt stemte folk 1 1
 • admin
  Tilgængelighed og sortiment
  1/5
  Sorteringsoverholdelse
  1/5
  Frø spiring
  1/5
  ntrcn
Nødvendig tale op og rate

Lige nu ser


agurker

tomater

Græskar