Bedømmelse, beskrivelse og anmeldelser af producenten bekræfter "Hem Genetics"

Brugervurderinger
Give tilbagemelding
Virksomhedens endelige rating:
Der er endnu ingen bedømmelser.
Baseret Der er endnu ingen bedømmelser. besøgende ratings
Bedømmelse, beskrivelse og anmeldelser af producenten bekræfter

Frø fra Hem Genetics er en garanti for kvaliteten af ​​de dyrkede blomster. Agrofirm forsyner markedet med kun dokumenteret plantemateriale.

Gartnere går tabt foran en række poser i butikkerne. Hylderne vækker lyse farver. Alle avlere lover fremragende frøplanter med et minimum af vedligeholdelse.

Agrofirm hem genetik

Virkeligheden er ofte skuffende. Gartnere følger strengt producentens anbefalinger. Og noget uforståeligt vokser.

Dårlig frø spiring forekommer. Sommerbefolkningen forventer at plante et bestemt område. Frøplanter er ikke nok. Tiden går tabt. Der er skaldede pletter på blomsterbedene.

Gartnere ønsker at redde sig selv fra skuffelse og købe varer fra en pålidelig producent. Dette er Hem Genetics.

producentens anbefalinger

En udflugt til historien

Hem Zaden blev grundlagt i marts 1918. Det var en familievirksomhed og blev ledet af bedstefar til den nuværende formand for virksomheden, Jan Singer Dzn.

Den første verdenskrig viste folks interesse for at dyrke blomster og grøntsager. Efter afslutningen var der en enorm efterspørgsel efter frø af høj kvalitet. Jan Singer Dzn besluttede at finde de manglende aktiver til at udvikle produktionen.

Han tog til Tyskland. Der var centre til produktion af vegetabilske frø. Især var der en masse forskellige forslag i Erfurt. Her grundlagde han firmaet Hem Zaden.

selskab grundlagt

Men et år senere blev det besluttet at flytte virksomheden til Holland. Årsagen er den store markedskapacitet og den lave konkurrence.

I løbet af den anden verdenskrig blev produktionen af ​​vegetabilske frø ophørt. Arbejdet blev kun udført for at imødekomme den lokale befolknings behov. Men siden 1945 er efterspørgslen efter frø begyndt at vokse igen. Efter krigens afslutning begyndte eksporten til England og Skandinavien.

Gradvist blev Hem Zaden specialiseret i produktion af blomsterfrø. Ledelsen bruger avancerede teknologier til at skabe nye sorter og hybrider. I april 1998 blev Hem Genetics etableret.

blev afsluttet

Prestationer i avl

Virksomhedens ledelse overvåger konstant udviklingenstendenser på blomstermarkedet. I de senere årtier har slutforbrugerne foretrukket at købe frøplanter frem for frøposer. Hem Genetics har fokuseret på at arbejde med frøplanter. De foretager engrossalg og forsyner gartnerne med smukke etårige.

Hem Genetics forsyner professionelle frøplanteproducenter med høykvalitets frømateriale. Opdrættere skaber nye sorter og hybrider af planter med forbedrede egenskaber.

konstant overvåger

Opdrættere holder fingeren på pulsen i udviklingen af ​​lastbilbrug. De frigiver konstant nye ting, der er interessante for beboerne om sommeren.Enhver gartner kan købe frøplanter, der er dyrket af Hem Genetics-frø og dekorere grunden til deres smag.

Oprettelsen af ​​petunier, salvier og pelargonier bragte særlig succes. Disse planter er dekorative i lang tid og er resistente over for sygdomme.

Virksomhedens agronomer har skabt dværgblomsterhybrider. De er de eneste i verden, der ikke kræver anvendelse af vækstregulatorer. Lavere omkostninger fører til lavere omkostninger og højere overskud.

udvikling af havearbejde

Hem Genetics er forpligtet til bæredygtig teknologi. Agrofirmet har ydet et væsentligt bidrag til udviklingen af ​​blomsterdyrkningsteknologi.

Bred vifte af virksomheder

Hem Genetics udgiver digitale kataloger. De indeholder yndlingssorter af gartnere og nye genstande. Sidstnævnte er markeret med et specielt ikon - NY.

Kataloget indeholder farvefotografier. Der skal være knyttet en lineal for at evaluere store blomster eller høje planter.

rene teknologier

Fotos blev taget af fagfolk. Ifølge dem kan forbrugeren bedømme udsmykningen af ​​webstedet. Jorddæksler og høje blomster præsenteres. Landskabsdesignere skaber en unik sammensætning af dem.

Hem Genetics fungerer ikke med detailkunder: kataloget indeholder ikke beskrivelser eller priser. Engros købere sender en anmodning og modtager et katalog med priser... Men en almindelig gartner skal gå til virksomhedens officielle hjemmeside og undersøge sortimentet. Købet kan foretages i et velrenommeret havecenter, der samarbejder med denne producent.

dekorere stedet

Fordele i forhold til andre avlsvirksomheder

Hem Genetics sammenlignes positivt med andre frøproducenter. bemærkelsesværdige:

 • næsten 100% spiring;
 • forlænget holdbarhed;
 • beskyttelse af materialet mod fugtighed (materialet anbringes i stramme poser);
 • jordkontrol af frø;
 • behandling med beskyttende medikamenter;
 • konstant opdateret sortiment;
 • årlig test af det solgte materiale;
 • under hensyntagen til de klimatiske træk i forsyningsregionerne.

avlsvirksomheder

Analyse af markedet for frøproducenter viste andre produktegenskaber hos andre virksomheder. Men kun denne producent sluttede alt.

Præmier og fortjeneste

Agrofirm deltager aktivt i internationale og regionale udstillinger og præsenterer sine produkter til konkurrencer. Resultat - modtagelse af prestigefyldte priser:

andre virksomheder

 • International frøindustriforeninger for professionelle (Fleuroselect og All America Selections) anerkendte virksomhedens resultater;
 • vindere i forskellige nomineringer er petunias Limbo og Mambo, Salvia Raddy, Pelargonium Nano.

Når du køber blomsterplanter, bør gartnere foretrække producenter, der arbejder med virksomheden.

internationale foreninger

Anmeldelser om agrofirm
I alt stemte folk Der er endnu ingen bedømmelser.

  Der er endnu ingen bedømmelser.

Nødvendig tale op og rate

Lige nu ser


agurker

tomater

Græskar